Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


GYIK

 Miért éri meg a klubnak, hogy ilyen kedvező áron vendégül lásson?

Amennyiben Ön és kedves párja ( a házasság nem feltétel!) 27- 65 év között van és van stabil munkahelye, akkor a Club statisztikái szerint, az ő vásárlói körébe tartozik. Nem reklámra költik a pénzt, hanem arra, hogy megmutassák milyen körülmények között nyaralhat, ha üdülőjogot vásárol. A kedvezményes szállás feltétele, hogy Önök meghallgassanak a nyaralás alatt egy tájékoztatót erről a lehetőségről, amely semmilyen kötelezettséggel nem jár Önökre nézve!

 

 

 


Kinek és mikor kell befizetnem a 149 Euro/apartman foglalási díjat?

A 149 Euro/apartman foglalási díjat csak akkor szükséges befizetni, ha jóváhagyták jelentkezésüket és valóban szeretnének elutazni Tenerifére apartmanjainkba! A foglalási díjat elutazásuk előtt legkésőbb kb. két hónappal szükséges befizetni! Ha már nincs 2 hónap az utazásukig, nem gond! Ebben az esetben mielőbb szükséges befizetniük az összeget! A foglalási díjat közvetlenül a Regency Resorts részére fizetik banki átutalással! 


Nem Magyarországon élek! Így is mehetek?

Igen, így is igénybe veheti a lehetőséget!


Tényleg 149 Euro/apartman áron tölthetünk el 7 éjszakát?

A 149 Euro-s szállásdíj valóban az egész apartmanra értendő és 7 éjszakára vonatkozik! 

Mit jelent ez számokkal kifejezve?
Ha 4-en utaznak: 149/4 fő= 37,25 Euro/fő/hét   37,25/7éj= 5,3 Euro/fő/éj  

Ha 3-an utaznak: 149/3 fő= 49,6 Euro/fő/hét     49,6/7éj= 7,1 Euro/fő/éj

Ha 2-en utaznak: 149/2 fő= 74,5 Euro/fő/hét     74,5/7éj= 10,64 Euro/fő/éj

 

Van lehetőség kérni félpanziós ellátást?

Igen, van! Természetesen nem kötelező, de ha szeretnének, kérhetnek érkezéskor, a helyszínen! Felnőtteknek 138 Euro/fő/8 nap, gyermekeknek 86 Euro/fő/8 nap!


Hogyan jutok el a repülőtérről az apartmanokhoz?

Apartmanjaink Tenerife legnépszerűbb üdülőövezetében, a sziget déli részén találhatóak. Praktikus a déli repülőtérre érkezni (Reina Sofia- TFS ), mivel innen 15 percnyi autóútra fekszenek a szállások. Taxival kényelmesen, 20-25 Euro áron közelíthetjük meg a Regency Resorts apartmanokat. Központi Clubunk címe, ahol érkezéskor kollégáink várják Önöket: Regency Club Tenerife, Torviscas Alto, Playa de las Americas, Calle Cataluna 2.

Érdemes lehet már itthonról autót bérelni, így már a reptéren várja Önöket a kocsi, mellyel szintén könnyedén megközelíthetik kedvezményes szállásukat.   

Amennyiben nem szeretnének igénybe venni Taxit vagy bérelt autót, akkor természetesen van lehetőség buszjáratot használni az utazáshoz. Tenerifén a buszokat a TITSA nevű társaság üzemelteti, részletes buszmenetrendet a www.titsa.com oldalon lehet megtekinteni!

Amennyiben az északi reptéren ( Los Rodeos - TFN) landol gépük, szintén taxival, bérelt autóval vagy busszal tudják megközelíteni apartmanjainkat. Az északi reptértől kb. 60 km-re fekszenek a szállások, végig autópályán lehet haladni, amely használatáért nem kell fizetni!


Milyen más, esetleg rejtett költséggel kell számolni?

Nincs rejtett költség, nincs kötelező programra befizetés. Egyedül 300 euro letéti díjat kell megérkezéskor elhelyezni apartmanonként  (készpénz vagy dombornyomott bankkártya), amit utolsó nap, a szoba elhagyása után teljes egészében visszaadnak, ha nem történt rongálás az apartmanban.

 

Tényleg nem kell venni semmit?

Valóban nincs semmilyen vásárlási kötelezettség! A szállodának olcsóbb ez a fajta reklámtevékenység, mintha más formában hirdetné magát. Természetesen akik nem vásárolnak semmit, azokat sem éri semmilyen negatív megkülönböztetés, ugyanúgy élvezhetik a gondtalan nyaralás örömeit, és a szálloda szolgáltatásait.

 

Mi történik, ha nem vásárolok üdülési jogot?

Önnek nem lesz üdülési joga. Az üdülése szempontjából semmilyen hátrány nem éri, ugyanúgy élvezheti a Hotel szolgáltatásait.

 

A repülőjegyet ki intézi?

A repülőjegyet mindenki magának foglalja. Igény esetén természetesen szívesen segítünk megtalálni az Önök számára legmegfelelőbb repülőjegyet!

 

Mennyibe kerül a repülőjegy?

A repülőjegyek ára általában 80.000 Ft/fő és 120.000 Ft/fő között mozognak (illetékekkel együtt). 

Tenerifére el lehet jutni átszállás nélküli, ún. charter járattal Budapestről, Bécsből, vagy átszállással. A budapesti közvetlen járatok pénteken indulnak.

Fapados járatok indulnak Budapestről, Bécsből, Pozsonyból európai átszállással. Érdemes nézegetni a repülőtársaságok ajánlatait, mert ki lehet fogni nagyon kedvező jegyeket. ( kb. 50-60.000 Ft/fő illetékekkel együtt)

FONTOS: Meglévő szállásfoglalást általában (a nyári hónapokon kívül) 1-2 nappal el lehet csúsztatni, ha a Tenerife repülőjegy vásárlásnál kiderül, hogy olcsóbb a jegy pár nappal előbb vagy később.

 

Milyen időpontokban lehet igénybe venni  a lehetőséget?

A lehetőséget bármely, Önök által választott héten igénybe lehet venni. Turnusváltás pénteken, esetleg szombaton van. Sokan a charter gépek (közvetlen járat Budapest-Tenerife között) indulásához igazítják a nyaralásukat. Ezek a gépek mindig pénteken indulnak és jönnek vissza. Csúcsszezonban (július-augusztus) előfordulhat, hogy az Önök által kinézett időpontban teltház van már, ebben az esetben nyugodtan választhatnak egy másik időpontot.
 

Az apartmanok milyen messze vannak az Óceán parttól, és milyenek a strandok?

Az Apartmanok egy kupacban vannak (kivéve a Country Club nevű hely, amely kicsit odébb van a többitől), és mindegyiktől kb. 10-15 perc sétával  elérhető a part, illetve naponta többször járnak az apartmanoktól a Regency Club saját , INGYENES buszai, melyek a part és az apartmanok között szállítják a kedves vendégeket. A szálláshoz közel eső strandok homokosak, alkalmasak a fürdőzésre kisgyermekek számára is.
 

Hogyan jutok a reptérről a szállodába?

A repülőjegyet úgy célszerű megvásárolni, hogy a déli (TFS) repülőtérre érkezzenek.  Amennyiben autót bérelnek (ezt már itthonról érdemes megtenni, mivel a reptéren, internetes előfoglalás nélkül erre nincs lehetőség), akkor a kocsi már a reptéren várja Önöket. Ha autóbérlésben nem gondolkoznak, abban az esetben taxival a szállásig kb. 20-25 Euro a viteldíj, illetve választhatják a buszos közlekedést is!

Nem tartozom a megadott korhatárba, de nagyon szeretnék utazni, megoldható?

Érdemes elküldeni a jelentkezési lapot, több esetben sikerült már 30 év alattinak és 60 év felettinek is kiutaznia.

 

Mennyire felszereltek az apartmanok kisgyermekek számára?

Klubunkban megtalálható minden berendezési tárgy - kiságy, etetőszék, stb. – ami kisgyermekkel érkező családok kényelmét szolgálja. A nagyobb babák már élvezhetik a fűtött gyermekmedencét és a játszóparkokat is. Programokban  pedig bővelkedik a sziget nagyobb gyemekek számára is: vízipark, Loro Park, Jungle Park stb..

 

Beszélnem kell valamilyen idegen nyelvet?

Tenerifén sokan értik az angolt és a németet. Amennyiben nem beszél idegen nyelvet, az sem gond, mivel magyar munkatársak várják Önt . Az előadás is magyar nyelven zajlik.

 

Milyen az átlaghőmérséklet és a víz hőfoka?

Tenerifét egész évben érdemes látogatni kellemes klímája miatt. Májustól októberig 24 és 28 fok között mérnek nappal, éjszaka 17-19 fok között. A víz hőfoka májusban 19, míg októberben még 23 fokos. Télen egy pár fokkal minden hűvösebb.

 

Tudok főzni magamnak, amennyiben nem kérünk étkezést a szálllodában?

Természetesen!Nagyon magas színvonalon felszereltek a konyhák: poharak, evőeszközök, lábasok, a főzéshez szükséges kiegészítő eszközök, hűtő, sütő, mikro, páraelszívó, sőt van olyan apartman, amiben még beépített vasalóállvány is van. Külön nem érdemes vinni semmit.

 

Már rendelkezem üdülési joggal, elcserélhetem tenerifeire ?

Kinti munkatársaink ebben is készséggel állnak rendelkezésére. Javaslom elvinni a már meglévő szerződést, ők átnézik, és ha megoldható, ajánlanak egy értékesebb átkötést. Tenerife nagyon értékálló befektetés, több szálloda már nem épülhet a szigeten, nincs holtszezon, mert az idő mindig kellemes.