Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Nőies loknik

A puha, laza, nőies loknikat hajsütő vassal lehet a legszebben megcsinálni. Ha nincs hajsütő vasad, kérdezd meg az édesanyádat, az anyósodat, a nagynénédet – valamelyiküknek egészen biztosan van egy valahol a padláson, még abból az időből, amikor minden nő meg volt őrülve a loknikért. A retróból azonban elég is ennyi, ha azt akarod, hogy a frizurád modern legyen, kövesd a tanácsainkat.
 

Oszd két részre!

A hajat oszd két részre – alsóra és felsőre –, és a felsőt tűzd fel, hogy először az alsóval dolgozhass. Vegyél egy nagyobb tincset az arc mindkét oldalán, és göndörítsd a hajat az arc felé, miközben a hajszálak töve felfelé áll. Az alsó rész maradékából találomra válassz ki nagyobb tincseket, és göndörítsd be őket – ne felejtsd, hogy ezeket is az arcod felé göndörítsd, a tövük pedig felfelé álljon.
 

A felső részről se feledkezz meg!

A felső részen is először az elülső tincseket vesszük kezelésbe. A választék környékén lévő tincset göndörítsd be előrefelé, az arcod irányába. A megmaradt tincseket hátrafelé göndörítsd be, így dús és szexi hajkoronád lesz. Várd meg, amíg a hajsütő vas lehűlt, aztán lazán permetezd be a hajad hajrögzítő spray-vel. Húzd ki a hajsütő vasat, és ha lazább frizurát szeretnél, döntsd előre a fejed, rázd ki a tincseket, és megint fújd be spray-vel a hajad. Ha még ragyogóbb frizurára vágysz, akkor jó minőségű hajkefével alaposan keféld át a hajadat, majd fésüld a tincseket a helyükre.

Egyre jobban hódit a habos-hullámos hajkorona. Sokféleképpen el lehet érni a tökéletes loknikat és hullámokat. Döntsd el, hogy pontosan melyik fajtát keresed, aztán próbáld ki a tippjeinket, hogy a siker biztos legyen!